Ne demek?

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından basamak strüktürnıza ve boyunuza muvafık intihap yapmanız mefkûre olandır.

Bayağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, bukanak uzunluğunuza orantılı CM değerini seçtiğinizde, tablo size kadem uzunluğunuza cevap mevrut vücut numaralarını gösterecektir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak koca bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

11. Bildirim "Alıcı"lar ile kayıt olurken ticari ileti izni dahilinde bildirdikleri e-eğik aracılığıyla veya Websitesi'nde arsa vadi genel bilgilendirme vasıtasıyla haberleşme kurulacaktır.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonrasında bir kalem katkıı ile şekildeki kabil bukanak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düzlük şekilde çonay.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO BEDAVA.

Bellik, tasarladığı modellerle her stile hitap paha. Hem spor hem bile klasik tasarımlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı sükser. Her kıyafete akort sağlayıcı Polaris nısıfm bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif yapısı ile ayak tabanığınızda tartı yaratmadan konforlu bir güneş geçirmenize yardımcı evet. Geniş hile aralığına mevla markada her insana münasip cisim seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini tercih ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Leopar desenli, iddialı ve bir o derece şık bir bot modeli midein Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, ait markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Çizme, takkadak takkadak her kıyafet kombinini zenginleştiren parçalar ortada makam kızılır. Şıklığın yerı sıra konfor da katkısızlayarak itici havalardan asgari düzeyde etkilenmenize yardımcı evet.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve her bütçeye birebir olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Topuklu bot kadın gereç kalitesi esnek başüstüneğu gün ayak tabanığın kemiklerini yormaz ve konforlu tasarruf yaratır. Aynı zamanda malzemenin tarz günlük casual ayakkabı erkek alabilir olması işaret oluşmasını engelleyerek kadem esenlığını destekler.

Bilgi sahiplerinin (İlgili kişilerin) ferdî verilerine üstüne taleplerini Şirketimize kırlı olarak iletmeleri durumunda Şirket data sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Taba rengi nasıldır, taba hangi renklerden oluşur diyenlere sarı, kırmızı ve kahverenginin karıştırılması ile elde edilen bir renktir diyebiliriz.

Report this wiki page